Skip to content
Országos Junior "B" Döntő
2018. április 27. , 19:00 1. forduló Országos Junior "B" Döntő
Találatok: 389


GYŐZELEM kezdésnek

PVSK-Panters _ Kaszások Junior I.
80 83


Helyszín: Sopron, Krasznai Sportcsarnok
Vezette: Szalai Zsolt, Lovas Péter, ellenőr: Gráczer Zsolt
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
PVSK-Panters 19 16 20 25 80
Kaszások Junior I. 20 23 15 25 83
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Korompai Ákos
1. félidő
Nem számíthattunk könnyű meccsre, de bíztam benne, hogy az első meccs varázsa segíteni fog. Az első negyed szorosan kezdődött, és ez végig ki is tartott a negyedben, a csapatok próbáltak egymáson fogást keresni. Sajnos 5 hármast is kaptunk a zóna ellen, de 3-al tudtunk válaszolni, és mivel mi közelről is hatékonyak voltunk vezettünk 1 ponttal.
A második negyed előtt mondtam, hogy nem fognak ennyiszer betalálni kintről, lépjünk meg tőlük, bent szűkítsük a területet a festéknél. 6 szerzett labdánk volt a negyedben, amikből könnyű gólokat tudtunk dobni, és a 7 ponttal amit ekkor szereztünk már 8 volt az előnyünk!

2. félidő
A teljes második félidő arról szólt, hogy ők közelebb jöttek, mi leráztuk őket. Amikor kellett, mindig tudtunk kosarat szerezni. Ami a legfontosabb volt talán, hogy egyetlen egyszer sem került ki a vezetés a kezünkből. A végén is még meg volt az esélyük az egyenlítésre, de remek védekezéssel megoldottuk kapott kosár nélkül!

Összegzés
Eléggé rendben voltunk így első meccsre, átéreztük a meccs súlyát.
Kutró, Gera, Ákos hozta ma a pontok nagy részét, de mindenki hozzátette a magáét a védekezésben, ami szerintem az alapja volt a mai győzelemnek!
Ezzel a "B" döntő felsőházában vagyunk, ahol a 9-12-ik helyért játszhatunk tovább. A Sopron lesz az ellenfelünk, aki az általunk nagyon jól ismert Szolnokot verte izgalmas végjátékban!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement