Skip to content
NB1
2018. április 15. , 18:00 26. forduló NB1
Találatok: 371


Vége az alapszakasznak

Kaszások (NB1) _ DEAC U23
79 104


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Reisz Péter, Mintál Csaba, Pécsi Zsolt, ellenőr: Hartyáni Zsolt
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások (NB1) 14 17 24 24 79
DEAC U23 27 28 21 28 104
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Joseph Prophet
1. félidő
Két gyorsindítással kezdtünk, két jó védekezés után. Végre ahogy szeretném. De sajnos a folytatás teljesen mást hozott ezután, folyamatosan elkéstünk védekezésben, és így könnyedén büntetőkből voltak eredményesek. 6 perc alatt 11-szer állhattak a vonalra, és mind értékesítették is. A negyed vége fele elmaradtak a faultok, de a kosarak sajna nem. 27 pontot kaptunk megint 10 perc alatt, és csak 14-et dobtunk...
Nem javult a helyzet sem elől sem hátul a második negyedben sem. 1-1 védekezésre összeszedtük magunkat, de ez édes kevés volt, mert a többi esetben átjáróház volt a védelmünk. A frusztrációnk sajnos a játékvezetőkön csattant, Lócit két technikaival kiállították. A 18. percben már 27 pont volt közte, amikor némileg összekaptuk elő-hátul magunkat, de ez is csak arra volt elég, hogy 24-el forduljunk!

2. félidő
A félidei büntető dobóversenyt Ulicsnik Dóra nyerte a női Serdülő csapatunk játékosa, gratulálunk!
Támadásban és védekezésben is sikerült összébb kapni magunkat. Viszont ők kintről lettek extrán eredményesek, 5 hármast kaptunk a 3-ik negyedben... Így közelebb csak minimálisan sikerült zárkózni!
A negyedik negyed hasonló forgatókönyv szerint zajlott, annyi különbséggel, hogy a végére összeestünk, és egy 11-5-el zártuk a meccset.

Összegzés
Volt bajunk sérülésekkel a héten. Sajnos ez meg is látszódott a teljesítményen. Vége az alapszakasznak, el kell felejteni mi történt eddig!
Ami a meccset illeti, meg kell tanulni higgadtnak maradni, mert bár lehet hogy hibáznak a játékvezetők, háborgással még senki sem jutott előrébb! A második félidőre azért összeszedettebbek voltunk, de ha a Pápa ellen bármit is szeretnénk elérni azt meg kell érteni hogy 20 perc egy meccsen kevés lesz!
A bent maradás a következő feladat, az ellenfelünk a Pápa lesz, nagyon nehéz párharcra számítok ellenük, úgyhogy nagyon fog kelleni a külső biztatás, amint pontos infóm lesz a meccsről jelezni fogom, hogy minél többen tudjatok minket buzdítani!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement