Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. április 08. , 14:45 7. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 258


Remek második félidő

BLF bolhák _ Mini Reménységek
24 34


Helyszín:
Vezette: Adjudani Pezsman, Hőgerl Bence
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
BLF bolhák 10 7 3 0 4 24
Mini Reménységek 10 4 4 8 8 34
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Páll Csaba
1. félidő
A második mérkőzést a „budapesti legyőzhetetlen feketék” ellen vívtuk. Már az bemelegítésnél láttuk, hogy ez keményebb mérkőzés lesz mint az előző. Ennek ellenére az előző meccs kényelmes, komfortos stílusában játszottunk. Ez hamar kiderült, hogy most kevés lesz. Az első félidőben tompák voltunk. Az emberekről lemaradtunk, a helyzeteket kihagytuk. 14-17 lett így is a félidő, ám én tudom, hogy ennél sokkal többre vagyunk képesek!2. félidő
A félidei büntetők most se sikeredtek sokkal jobban. 4 találat. Ám ez is elég volt ahhoz, hogy a különbségből faragjuk egy kicsit.
Aztán a félidei szünetben mondottak meghozták eredményét. Felébredtünk, és 8-0 ra megnyertük a negyedet. Ez már nekem is tetszett. Hajtottunk, küzdöttünk. A negyedik negyedre is elmondható mind ez. Bár a büntetők okoztak egy kis gondot, de lendületünk és akarat erőnk segített és 8-4 re nyertük a negyedet. 


Összegzés
Ez egy olyan meccs volt, amin sokkal jobban is tudtunk volna játszani. Első félidőben kaptunk 17 pontot a másodikban 4-et. Ha erősebb csapatok ellen is partiban akarunk maradni akkor már az elejétől kezdve kell úgy védekezni, mint a második félidőben! A második félidő remek volt, ahhoz gratulálok. Az elsőt meg elfelejtjük! A következő lesz az utolsó forduló, amin remélem ugyan ilyen szép két győzelmet ünnepelhetünk majd. Hajrá kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Korompai Zsolt
edző
Advertisement
Advertisement