Skip to content
NB1
2018. február 10. , 18:00 18. forduló NB1
Találatok: 458


Valamennyivel jobb volt ez, mint eddig

Kaszások (NB1) _ BKG-Príma SE
73 100


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Balog György, Goda László, Győrfy Ruben, ellenőr: Mocsai László
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások (NB1) 19 15 25 14 73
BKG-Príma SE 27 24 27 22 100
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
van der Meer Loránd
1. félidő
9-2-el kezdtünk, vagyis kezdtek ők... 2 eladott labdából ziccereztek egy könnyedet. Aztán Vámosz két hármasa adott némi esélyt, hogy ma lehet keresni valónk, de 11-8 után egy újabb rossz sorozat következett, és innen már csak a különbség nőtt... A negyed végén 8 ponttal jártak előrébb.
A második negyedet giga bealvással kezdtük, de szerencsére Lóci és Máté villogásával innen még volt visszaút. Egészen 7 pontra is sikerült kapaszkodni. De itt ki is égtünk, félidőre 17 pont lett mivel 3 percen keresztül képtelenek voltunk a gyűrűbe találni...

2. félidő
Támadásban végre kezdtünk felkeményedni, és ennek lett is hatása, nem csak lövöldözés volt kintről, hanem mentünk befele és kényszerítettük ki sorra a faultokat, egy baj volt, hogy a büntetőket mellé hajítottuk... A harmadik negyedet viszont legalább szorossá sikerült tenni, és csak minimálisan nőtt tovább a különbség!
A negyedik negyedben egy újabb 4 perces gólcsend teljesen megpecsételte a sorsunkat, hogy legalább vállalható távolságban maradjunk tőlük. 27 lett a vége...

Összegzés
Nem a BKG az ellenfelünk nekünk idén, próbáltunk tisztességgel helyt állni, de ez most kevés volt. Viszont végre lehetett látni nyomait annak, amit a gyengébb csapatok ellen produkálni kellene.
Két hetünk van most a Pápára felkészülni, akivel élet-halál meccset fogunk vívni a győzelemért!
A bekapott 100 pont, a simán elvesztett lepattanó harc, és a 18 eladott labda nem fog beleférni senki ellen sem. Ezeken javítani kell mindenképp!
Joe kezdésnek 21 ponttal nyitott, aminél tud ő sokkal többet is, remélem két hét múlva teljes mértékbe bele fog már rázódni a dolgokba!
Lóci ment ma nagyot elől, de sajnos 24 perc alatt kifújták, kár mert a pont ma nagyon benne volt. 18 pontját 88%-al hozta.
24-én hatalmas szükségünk lesz a bíztatásra, gyertek nekünk szurkolni!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement