Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. február 11. , 13:30 5/2. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 419


Fiatal ellenfél ellen nyertünk

Grosics Vizslák _ Kaszás Girls (U11)
31 63


Helyszín: Tüske Csarnok -1. terem
Vezette: Szirt Lajos, Sebestyén Richárd
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Grosics Vizslák 7 7 6 4 7 31
Kaszás Girls (U11) 19 11 8 11 14 63
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Czirkos Panka
1. félidő
Szünet nélkül jött a második meccsünk, ellenfelünk többsége fiatalabb volt nálunk. Első negyedben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést Panka sorra gyártotta a kosarakat. Ezen a mérkőzésen sem sikerült megfelelően helyezkednünk, csak ezt még nem használták ki. A második negyedben lassult a támadás, a védekezés maradt. 

2. félidő
Félidőben most jól céloztunk, a 8 találat jó eredmény. A harmadik negyedben kevés kosarat kaptunk, de nem tudtunk gyorsan indulni belőle. A negyedik játékrészben Zelma megmutatta mire képes, reméljük ezt egyre többet láthatjuk. 

Összegzés
Gratula a győzelemhez, egy gyengébb csapat ellen meg tudtuk mutatni, hogy mit tudunk, ezt kéne az erősek ellen is. Legközelebbi fordulóban nyerni kell mind a kettőt, addigis 100% koncentrációra van szükség az edzéseken. Rengeteg hibát kell kijavítani, de ez csak Rajtatok múlik (lepattanó, rossz helyezkedések, buta döntések). Ezzel a mai vereséggel biztos, hogy 4. helynél nem végezhetünk előrébb, bízzunk benne hogy meghívnak minket így is a jamboreera. Hajrá Kaszások, hajrá Kaszáslányok!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)van der Meer Loránd
edző
Advertisement
Advertisement