Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. február 11. , 12:15 5. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 399


Majdnem sikerült a 100-as

SZSE Párducok _ Kaszás Tornyok
14 97


Helyszín: Zrínyi Miklós Gimnázium
Vezette: Koncsag Csaba, Bános Csaba
Nézőszám: 45
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
SZSE Párducok 3 3 6 0 2 14
Kaszás Tornyok 18 28 5 18 28 97
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Borsányi Botond
1. félidő
Vasdárnap ebédidőben játszottuk első meccsünket a Kenguru Kupa 5. fordulójában. Sajnos a héten betegségek tizedeltek minket, de így is ki tudtunk állni 11-en erre fordulóra, aminek nagyon örültem! Már a bemelegítésnél látszott, hogy ellenfelünk csapata kisebb, fiatalabb és tapasztalatlanabb játékosokból állt, mint a miénk, így remek gyakorlásnak ígérkezett a második, nehezebb összecsapásra. Azonban sajnos nem úgy kezdődött a meccs, ahogy elképzeltem. Igaz, sorra szereztük a labdákat, de a ziccerek állandóan kimaradtak. Talán ez lehet az oka annak, hogy "csak" 18 pontot tudtunk dobni ebben a negyedben, azért mondom, hogy csak, mert szinte tényleg egy palánkra játszottunk. A második alakulat már kicsit összeszedettebb volt a befejezéseknél is, védekezuésben pedig maradt az intenzitás, így ebben a negyedben már 28 pontot szorgoskodtunk össze, kiemelném Botit aki ehhez 18-at tett hozzá egymaga! 

2. félidő
A félidei büntik nem mentek rosszul, de azért még messze vagyunk a jótól. Ötöt tudtunk bevágni a 11-ből Botinak, Bencének, Csaninak, Petinek és boninak hála, ez eggyel keveseb volt mint ellenfelünké. A második félidőben pontra pontosan ugyanaz történt, mint az elsőben, így további hozzáfűzni valóm nem nagyon volt, reménykedtem, hogy a második meccsen kicsit már jobban fogunk koncentrálni a befejezéseknél.

Összegzés
Az első negyed sok elhibázott lehetőségei után a srácok nagyon elégedetten és jókedvűen jöttek le a pályáról, mondván, hogy ezt a meccset már megnyertük. A jókedvvel nincs is semmi baj, de nem hiszem, hogy egy ilyen meccsen az lenne a fő célunk. Igen, lényegében már akkor eldőlt, hogy a meccset megnyertük, de nekünk ennyi tényleg elég egy ilyen csapat ellen? Úgy gondolom, hogy ha mindenki fejlődni szeretne nem szabad a legkisebb céloknál megállni! Folyamatosan újabbakat kell kitűznünk magunk elé, főleg az ilyen meccseken! Ezen a meccsen szerintem akár 120 pontot is dobhattunk volna, de sajnos a 100 sem sikerült, pedig milyen jó lett volna, ha a végén azon izgultunk volna, hogy ki hozza a tortát, nem pedig azon, hogy egyáltalán meg lesz-e a 100 pont. Remélem a jövőben a hasonló meccsekhez így fogunk hozzá állni és akkor ígérem a tortázás sem marad el! Egyébként természetesen jár a dícséret a fiúknak, jó volt látni a sok sárga-fekete kosarat és annak külön örülök, hogy sokszor önzetlenül, remek passzokkal szolgáltátok ki egymást! Csak így tovább, hajrá Tornyok!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Keresztesi Dávid
edző
Advertisement
Advertisement