Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. február 10. , 13:30 6. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 382


Alakulnak jövő Reménységie

PaSa Reménységei _ Mini Reménységek
28 42


Helyszín: Erzsébet utca
Vezette: Havas Gábor, Koretz Szilárd
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
PaSa Reménységei 9 5 3 10 1 28
Mini Reménységek 6 9 4 13 10 42
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Paár Gergely
1. félidő
A második meccs rögtön, pihenés nélkül következett. A szünetben kicsit kiszellőztettük a fejeket egy kis fogócskával, aztán jöhetett is a mérkőzés.  Nekem sajnos el kellett mennem, mivel saját mérkőzésemen játszottam, de kollégám, Józsó bácsi beugrott a helyemre. Ezúton is köszönöm neki segítségét!
Az első negyed kicsit döcögősen indult. Kihagytunk pár büntetőt, meg eladtunk pár labdát, de szerencsére ellenfelünk se tudta mindet pontra váltani. A negyed végén 3 pont hátrányunk volt. A második negyed kicsit jobban muzsikált. Bár az ellenfél 11-es játékosa 3 kosarat is dobott, nekünk sikerült 9 pontot begyűjteni a negyedben.  Nagyon örülök, hogy csapatba tudtunk játszani. Ezt az is mulattja, hogy a 9 pont 3 játékos között oszlik meg egyenlően. A büntik elött 1 ponttal vezettünk.

2. félidő
11/4 félidei büntető nem egy acélos eredmény, de pont elég volt hozzá, hogy még egy ponttal növeljük előnyünket. A második félidőben aztán magunkra találtunk. Úgy hallottam, hogy szépen mentek a támadások, passzoltuk a labdát az elől lévőnek. A védekezés is eléggé rendbe volt, főleg a 4. negyedben, ahol összesen 1 pontot tudtak dobni nekünk. Örülők hogy sokan tudtak kosarat szerezni, és hogy csapatként tudtunk nyerni.


Összegzés
Kellett ez a két hajtós mérkőzés, hogy kijavítsuk a múltkorit. Örülök, hogy ezt megtettük. Jó úton jár mindenki, szépen fejlődünk meccsről meccsre egyre ügyesebbek vagyunk. Ezeken a meccseken már a bátorsággal se volt gond. Szépen leütöttük a labdát és mentünk, hogy kosarat dobjunk. Mindenkinek gratulálok! Hajrá Kaszások!UI: Köszi mégegyszer Józsó bá!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Korompai Zsolt
Edző
Advertisement
Advertisement