Skip to content
Női Serdülő/A Bajnokság [Bp]
2018. január 06. , 14:30 2. forduló Női Serdülő/A Bajnokság [Bp]
Találatok: 454


Első győzelem

KKS-Girls _ Kaszások (Serdülő Lányok)
43 56


Helyszín: 1172 Budapest, Akácvirág u. 49.
Vezette: Zádeczky Donát, Matóczay Bálint
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
KKS-Girls 9 11 13 10 43
Kaszások (Serdülő Lányok) 13 18 10 15 56
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Csapatmunka volt
1. félidő
Második fordulóban Keresztúrra mentünk. Hasonlóan vegyes csapat ellen mint mi játszottunk. Első negyedben szép add és fussok után szereztük kosarainkat, védekezésben elzárásokból kaptuk a kosarakat, meglepett minket, hogy ellenfelünk ezt alkalmazta.
A második negyedben tovább növeltük előnyünk a végén sajnos jobban nem lehet elmondani elszórakoztuk azt. Buta támadásokkal, sok védekezési hibával. 

2. félidő
A második félidőben felválltva estek a kosarak. Nem tudtunk ellépni annyival, hogy azt mondjuk ez meg van, de ellenfelünk sem jött közelebb 8 pontnál. Az add és fussokból, illetve gyors célratörő 1-1-ekből  továbbra is könnyen szereztünk kosarakat. Védekezésben a lepatanók és apró hibák miatt kaptuk a kosarakat

Összegzés
Gratula a győzelemhez, sikerült itt is begyűjtenünk az elsőt.  Aminek örülök, hogy ellenfelünk rengeteg elzárást alkalmazott, ezeket jó kommunikációval sikerült levédekeznünk. Támadásban továbbra is csak akkor sikerül bármi ha gyorsan csinálunk valamit, illetve ha kreatívat húzunk.  . Mindenki kivette a részét a győzelemből, mindenki hozátett valamit, szeretném, hogy erősebb csapatok ellen is így legyen ez!Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások, Hajrá Kaszáslányok!!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)van der Meer Loránd
edző
Advertisement
Advertisement