Skip to content
Egyesület
2018. január 03. ,
Találatok: 801 Hozzászólás (9)


Összefoglaló a 2017. évi Dzsemborinkról


Article Pic
Így kezdődött idén

12. alkalommal rendeztük meg a Kaszások ALL STAR Dzsemborit, ami egy olyan egyedülálló kosárlabda rendezvény, amelyet az országban más nem rendez, mert komoly szervezést igényel, amit nem csupán egyszer, hanem mi már 12 alkalommal meg tudtunk valósítani. Az all star mérkőzések idén is izgalmasak voltak, és bár tudjuk ki nyert, igazán nincs is jelentősége ennek. A lényeg, hogy az ezt kiérdemlő játékosaink megkapták a jutalmukat és közös csapatokban játszhattak az NB1-es játékosainkkal. A játékosok számára akadémiánk a Totisport mezgyártó cég által biztosította az egyedi mezeket a mérkőzésekre, köszönet e támogatónknak ezért. El kell mondanunk, hogy 12 alkalomból 10. alkalommal játszhattak Toti mezekben a kiválasztottak. Idén is mindenki megtarthatta a felszerelését, amit edzésen is hordhat ezután. Szeretjük látni, ha valaki all star mezben edz, tegyetek így minél többen!

A Háromlabda verseny szintén igen jól sikerült, új bajnokot avathattunk, új nevek tűntek föl a jövő esélyesei között is. Az egyéni büntetőzés 2017-ban is új bajnokot hozott, ráadásul a győztesünk idén is csupán U12-es korosztályú. Ez a korosztály ezek szerint nagy esélyese a győzelemnek minden évben. Idén az volt a meglepetés, hogy nem mini csapat nyerte az egyesületi büntetődobó csapat-bajnokságot, hanem az U20-as csapat. Kár, hogy 9 ÓMK mini csapat nem jelent meg elegendő játékossal, így ők nem kaphattak bajnoki bónusz pontokat. Új versenyszámot vezettünk be, a SHOOTING STARS versenyt. Ezen egyre távolabbi pontokról kellett sikeresen kosarat szereznie a három fős csapatoknak. A végén a Serdülő I. csapat nyert, de csak kicsivel maradt alul az egy évvel fiatalabb erőkből álló Serdülő Reménység csapatunk. A versenyen a Szülők, Edzők és NB1-es játékosok csapatai is indultak, de ezúttal a 14 évesek győzedelmeskedtek. Annyira jó volt a fogadtatása e versenyszámnak, hogy felvesszük az állandó programunkba.

Néhány játékos a híreink szerint idén is meglepődött, hogy nem lehetett az all star csapatok tagja. Ennek kapcsán akadémiánk felfogása nem változott: fontos felhívni a figyelmet arra, hogy ha valaki kihagyja az augusztusi alapozást vagy annak egy részét, különös tekintettel a vidéki edzőtáborozásra, nem fogjuk nevezni erre az eseményre, hiszen egy all star sportoló a mi felfogásunk szerint augusztusban végig példamutatóan edz, majd azt követően is. Érdemes ezt is figyelembe venni, ha valaki all star mezt akar magának, bizony meg kell győzni - ha kell maguknak a gyerekeknek - a szüleiket arról, hogy augusztusban minden edzésre eljöhessen minden sportó. A legjobb edzésmunkát végző játékosaink fognak a legjobban fejlődni és őket fogjuk tudni a Budapest-, valamint a nemzeti válogatottakba is jelölni. Az út mindenki előtt nyitva áll, de edzeni nem tudunk a játékosaink helyett. Idén több játékosunk is azért maradt távol a Dzsemboriról, mert valamely válogatottban vett részt mérkőzéseken.

Az eseményen készült képeket a Facebook oldalunkra feltöltöttük, amelyek itt tekinthetők meg: GALÉRIA
Jelen cikk alján pedig csokorba szedtük az idei videókat.
Jó szórakozást kívánunk a képek nézegetéséhez, a cikkek olvasásához és a videók megtekintéséhez!

Már 12. alkalommal tapasztalhattuk meg, hogy mi, kosárlabdát szerető emberek a Kaszások családjából együtt kifejezetten jól érezzük magunkat a dzsemborinkon. Minden évben, így idén is új hősök születésének lehettünk tanúi, mindenki jól érezte magát, így mindenki, aki eljött, pozitív élménnyel zárhatta az elmúlt esztendőt.

Kosárlabda akadémiánk nevében sikerekben gazdag, eredményes Boldog Új Évet Kívánok minden hozzánk tartozó játékosnak és kedves családjuknak!

Hajrá Óbuda!
Hajrá Kaszások Akadémia!

Dr. Neszmélyi Emil
sportigazgató
Kapcsolodó videó:


Az idei összes rövid videó lejátszási listája


Hozzászólás (9):
Naményi Márk [edző, NB1-es játékos] - 2018-01-03 23:19:17

Első alkalom volt, hogy részt vettem a Dzsemborin. Sajnos csak edzőként, de így, kívülről is jó volt látni, hogy minden korosztály egy célért küzd. Látszott, hogy a fiatalabb játékosoknak óriási élmény volt a felnőttekkel játszani. Sikerekben Gazdag, Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!:)

Csernai Zoltán [edző] - 2018-01-03 22:35:52

Külön köszönet a büfének. Két szendvics között lehetett jókat játszani. Idén is sokan összegyűltünk, és a világ egyik legszebb labdajátékát űzhettük egy egész álló napon. Így kell lezárni a 2017-es évet! Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!

Keresztesi Dávid [edző] - 2018-01-03 15:18:16

Nem is kell jobb lezárása egy évnek mint egy ilyen remek szervezésű, jó hangulatú gála! Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt,remélem jövőre is találkozunk! BUÉK!

Keresztesi Dávid [edző] - 2018-01-03 15:18:13

Nem is kell jobb lezárása egy évnek mint egy ilyen remek szervezésű, jó hangulatú gála! Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt,remélem jövőre is találkozunk! BUÉK!

Novák Zsuzsanna [edző] - 2018-01-03 14:15:14

Első alkalmam volt, hogy részt vettem és nem tagadom, meglepődtem a résztvevők számán. Nagyon jó volt látni, hogy ennyien részt vettek és ilyen aktívan, akár mozgásról, akár szurkolásról beszélünk. A hangulat remek volt és gratulálok minden résztvevőnek.

Kováts Bence [edző] - 2018-01-03 11:03:39

Az egész nap remek hangulatú volt. Nagyon jó látni, hogy ennyi embert érdekel a kosárlabda és ilyen sokan megméretették magukat a versenyszámokban! BUÉK mindenkinek!

Kováts Bence [edző] - 2018-01-03 11:03:37

Az egész nap remek hangulatú volt. Nagyon jó látni, hogy ennyi embert érdekel a kosárlabda és ilyen sokan megméretették magukat a versenyszámokban! BUÉK mindenkinek!

van der Meer Lóránd [NB1-es játékos, edző] - 2018-01-03 10:02:51

Idén is szuperül sikerült ez az esemény, ahogy minden évben.:) Gratula mindenkinek, aki kipróbálta magát a különböző versenyszámokban :)Kosarakban Gazdag Boldog Újévet Mindenkinek!

Korompai Zsolt [edző] - 2018-01-03 09:31:22

Gratulálok minden résztvevőnek, szerintem igen jó hangulatú esemény volt. Jó volt látni a gyerköcöket és a szülőket, ahogy közösen élvezik a programokat!

Advertisement
Advertisement