Skip to content
Egyesület
2011. január 22. ,
Találatok: 8043


Melyik cikk hol olvasható? - ÚTMUTATÁS


Article Pic
Útmutató új olvasóink kérésére

Olvasónik, különösképp - de nem kizárólag - az egyesületünkhöz újonan csatlakozó játékosaink és szüleik, rokonaik számára ismételten közzéteszünk egy ismertetőt arról, hogy melyik cikkünket hol találhatják meg a KASZASOK.HU oldalon.

Tekintettel arra, hogy hetente akár több tucat cikk is felkerül a honlapunkra (évente több mint 1500 db), természetesen nem lehetséges mindegyik cikket a főoldalon megjeleníteni. Ez az oka annak, hogy egyes cikkeket kedves olvasóink nem találnak meg a főoldalon.
Mégis, akkor hol lehet minden cikket olvasni???

Alapvetően két fő kategória létezik a cikkeink között. Az egyik a mérkőzésekről szóló cikkek, a másik az általános hírek.

Mérkőzés-cikkek esetén a következő szintek léteznek:

Minden mérkőzés(!) megtalálható a csapat saját oldalán, ahol a csapatlista és az edző is megismerhető. Utánpótlás csapatok esetén ehhez kattintsanak a következőkre:
1. Utánpótlás hírek és Csapatok (főmenü pont) => 2. a jobb oldalon a csapat nevének kiválasztása => 3. a "csapat mérkőzései" linkre való kattintás.

Felnőtt csapataink (NB1, NB2) esetén a főoldalon található a csapat neve, és esetükben is a "csapat mérkőzései" linkre kell kattintani. Egyéb iránt a meccseik minden esetben megjelennek a főoldalon is, mert ezek tartanak a legnagyobb érdeklődésre számot.

Ha egy mérkőzés-cikk utánpótlás szempontból lényegesebbnek tekinthető, azt a cikk szerzője az Utánpótlás Hírek és Csapatok főmenüpont alatt is megjeleníti, amit mi utánpótlás alportálnak is nevezünk.

Ha egy cikk pedig egyesületünk számára kiemelkedően fontos hírt tartalmaz, akkor az a főoldalon is megtalálható, de fontos ismét megemlíteni, hogy a csapat saját oldalán minden cikk emellett is elérhető. Ha az átlagosnál is fontosabb a cikk tartalma, a figyelem felhívását szolgálhatja az is, hogy piros keretet kaphat, valamint akár futó hírként is megjelenhet a főoldal fejléce alatt.

Az általános hírek egyszerűbben fellelhetőek. Ezek ugyanis csak a főoldalon és az Utánpótlás Hírek és Csapatok alportálon jelenhetnek meg, így nehéz lemaradni róluk.

Tehát, ha valami nem található meg a főoldalon vagy az utánpótlás alportálon, akkor az biztosan megtalálható a csapat saját oldalán.

Jó böngészést kívánunk olvasóink számára!


Óbudai Kaszások
Kosárlabda Egyesület


Advertisement
Advertisement