Skip to content
Egyesület
2010. október 10. ,
Találatok: 8138


Elektronikus levél új meccsekről!!!


Article Pic
Ismét mérkőzések email-ben

Ismételten aktiváltuk e-mail küldő szolgáltatásunkat olvasóink számára. Aki feliratkozik nálunk, az a következőket kapja meg.

E-mail üzenetben értesülhet arról, amikor a számára érdekes korosztályokban mérkőzés értékelést helyez fel bármelyik edzőnk a honlapra. Nem kell tehát folyamatosan fellátogatni a honlapra, kikeresni, hogy a főoldalon, utánpótlás oldalon vagy csak a csapat oldalán jelenik-e meg a cikk, hanem csupán a hírlevélben szereplő linkekre kattintván köfvetlenül el lehet jutni a cikkhez.

A feliratkozásnál ki lehet választani, hogy naponta, hetente vagy havonta kér valaki értesítést. A naponta történő beállítás a javasolt, mert ebben az esetben csak akkor kap hírlevelet a feliratkozó, ha az adott korosztályokban felkerült új cikk a kaszasok.hu oldalra. Tehát cikkmentes napokon nem, viszont a heti/havi beállítások esetén sajnos nem feltétlenül kap friss híreket az olvasónk.

A feliratkozás a képre kattintva és ezen a linken végezhető el!
http://www.kaszasok.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=188


Fontos, hogy a levelező rendszerben be kell állítani azt, hogy a képek ne legyenek letiltva a fogadott emailekben. Ennek módja Outlook Express-ben:
eszközök/beállítások/biztonság/képek és más külső tartalmak blokkolása HTML üzenetekben (ne legyen kipipálva).

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Egyesület


Advertisement
Advertisement