Skip to content
Egyesület
2009. október 08. ,
Találatok: 13652


Fórumrendszer: csatlakozás, szabályok


Article Pic
Zárt fórum

HOGYAN SZEREZHETEK HOZZÁFÉRÉST A KASZASOK.HU FÓRUMRENDSZERHEZ?

A kaszasok.hu fórumrendszere zárt rendszer. Ez azt jelenti, hogy kizárólag egyesületünk sportolói, edzői, vezetői használhatják, illetve sportolók családi jogán további egy, kivételes esetben kettő vagy három hozzáférés kérhető hozzátartozóik számára. E körön kívüli személyek csupán olvashatják a kommenteket.            Igénylő lap letöltése ITT!

A sportolóink csapatuk edzőjénél igényelhetnek belépési kódot az erre a célra rendszeresített nyomtatvány kitöltésével. A családtagok szintén az edzőnél jelezhetik a hozzáférési igényüket. Ezt követően email formában értesülnek a felhasználók akkor, amikor él a hozzáférésük.

Belépés a fórumrendszerbe:
A kaszasok.hu oldalon, a főoldal legalján, a szürke háttér előtt található "be- és kijelentkezés" linkre kattintva lehet belépni a felhasználói név és a jelszó megadásával.


A KASZASOK.HU FÓRUMRENDSZER FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYAI

1. A fórumrendszerben a feltett cikkekeket lehet kommentálni, akár mérkőzésről, akár általános tartalomról szólnak. Külön saját topic kialakítására nincs lehetőség.
2. A kommentek célja értékes buzdító gondolatok megjelenítése, értékes kritikai megjegyzések írása, a vélemények megütköztetése, megbeszélése a felhasznlók között.
3. Aki a jelen szabályok közül bármelyiket megszegi, hozzáférése figyelmeztetés nélkül törölhető a fórumrendszerből.
4. Tilos a kommentekben trágár kifejezéseket használni.
5. Tilos a kommentekben a saját csapatunk játékosait, edzőjét sportszerűtlen, egyesületünk elveihez méltatlan módon kritizálni, becsületük sértését célzó trágár kifejezést használni rájuk.
6. Tilos a kommentekben az ellenfelünk játékosait, edzőjét sportszerűtlen, egyesületünk elveihez méltatlan módon kritizálni, becsületük sértését célzó trágár kifejezést használni rájuk.
7. Tilos a kommentekben egyesületünket sportszerűtlen, egyesületünk elveihez méltatlan módon kritizálni, becsülete sértését célzó trágár kifejezést használni rá.
8. Tilos a kommentekben más egyesületet sportszerűtlen, egyesületünk elveihez méltatlan módon kritizálni, becsülete sértését célzó trágár kifejezést használni rá.
9. Tilos a mérkőzések hivatalos személyzetét, játékvezetőket, sportszövetséget, sportszövetségi funkcionáriusokat sportszerűtlen, egyesületünk elveihez méltatlan módon kritizálni, becsületük sértését célzó trágár kifejezést használni rájuk.
10. Tilos a kommentekben más felhasználót egyesületünk elveihez méltatlan módon kritizálni, becsületének sértését célzó trágár kifejezést használni rá.
11. Általánosan tilos a sportszerűtlen, durva megnyilvánulás fórumunkon, ám az alapos kritika megengedett, kiváltképp tényekkel történő alátámasztással.
12. Tilos a regisztrált felhasználókon kívül másnak is használnia bármely hozzáférést.
Amennyiben felhasználó családtagja szól hozzá a felhasználó hozzáférésén keresztül, az azonnali a fórumból történő kizárást vonhat maga után. A családtagok igényelhetenek maguknak hozzáférést, és azt szabadon használhatják, de a játékosaink hozzáférését nem!
13. Az egyesületünk vezetői és edzői esetében - értelem szerűen - a 3. pont nem alkalmazható, csupán a hozzászólásaik moderálhatók indokolt esetben.

E szabályokat a sportszerűség ihlette, így ezek minden sportszerű felhasználónk számára könnyedén betarthatók. Nekik készült ez a fórum-szolgáltatás.

Igénylő lap letöltése ITT!                Belépés a fórumra ITT!

Tartalmas időtöltést kívánunk mindenki számára!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement